2020-01-27 08:15:33• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Kos - Remek tanácsokat, jó ötleteket kaphat ma

Napi horoszkóp január 27-re 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.

A Merkúr a Vízöntőben a barátságokért felelős életterületen halad át, jelenleg az érdekli a legjobban, hogyan tudja gondolatait megosztani önhöz hasonló emberekkel, vagy a másokkal való beszélgetés mire inspirálhatja önt. Remek tanácsokat, jó ötleteket kaphat.


Bika: IV. 20. - V. 20.

A Merkúr kiválóan fényszögelt és az ön karrier sorsterületén halad át, most nagyon fogékony üzleti ügyeire, a szokásosnál többet ad elő, beszél, többet kommunikál. Előfordulhat, hogy ötletei a nyilvánosság elé kerülnek.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Most nem elég önnek a megszokott életritmus, kalandra, új felfedezésekre, új ismeretekre vágyik, szeretne olyan dolgokat csinálni, amit még soha. Szívesen tanul, alkalmas az időpont bármilyen tanfolyam elkezdéséhez.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Ma nagyon kalandos, szinte regényes hangulatban van, az önt uraló bolygó, a Hold, az érzékeny Halak jegyében jár. Használja fel a mai napot egy romantikus találkozóra! Ha szingli, ma jó eséllyel megismerkedhet egy önhöz hasonló személlyel.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Igen magabiztosnak és nyugodtnak érzi magát, és jól lehet, hogy nem tart igényt mások elismerésére, erőfeszítései így is, úgy is meghozhatják önnek a sikert. A kollégái közt kitörő viszálykodásból maradjon ki!


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A párkapcsolatok területén kialakult Vénusz-Mars kvadrát növeli az érzelmi vágyakat, de kapcsolati nehézséget is okozhat. Egészséges kapcsolatban, ahol minden rendben van, a szenvedélyt erősíti, nehéz kapcsolatokban inkább a frusztráció növekszik.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Ha ön szingli, gyorsan összejöhet valakivel, bár nem valószínű, hogy tartós lesz a viszony. Ha egy jó kapcsolatban él, akkor most felélénkülhet önök között a vágy és kapcsolatuk olyan lesz, mint az elején. Ha viszont sok problémájuk van a párjával, akkor sajnos a szakítás is lehetséges.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Három romantikus bolygó az ön ötödik sorsterületén az álmodozó Halak jegyében: ez azt jelzi, hogy önnek rengeteg új lehetősége van a párkapcsolat területén, de ahhoz, hogy azt elérje, tudnia kellene, mire is vágyik valójában.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

A Hold belépett ma a Halak jegyébe, amely az ön negyedik sorsterülete, figyelme a magánélet felé terelődik, jobban szeretne családja körében lenni, vagy a fészek melegétől feltöltődni, vagy egyszerűen csak a belső biztonságot szeretné átélni. Otthonában gondok lehetnek a vízvezetékekkel.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Önnek a mai nap középpontjában a rövid utazások, telefonbeszélgetések és egyéb kommunikáció állhat. Nehezen köti le bármi is a figyelmét, viszont könnyebben alakít ki kapcsolatokat, és most ön is kíváncsi másokra.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Az anyagi és a kézzelfogható dolgok kerülnek a fókuszba. Ha pénzügyei rendben vannak, akkor önnek is jó a hangulata, ha anyagi gondok nyomasztják, az viszont az egész napját beárnyékolhatja.


Halak: II. 19. - III. 20.

A Hold és még másik két bolygó az ön első sorsterületén halad át. Nagyon jó alkalom új kezdetekre, ebben az időben érzékenyebb lehet az önt körülvevő rezgésekre, megérzi mások örömét, bánatát.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: